30 september - dagens outfit

dagens 

30 september

Untitled #13

30 september - kärlek

Bjuder på en bild från i somras på min underbara familj. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan er! älskar er mest av allt ♡

29 september - mellanmål

Provade på ett litet mellanmål som hannalicious tipsade om, har ni inte provat så tycker jag verkligen ni ska göra det! Jag stekte äpplebitar med vatten och honung och la ner dinkelflingor och kanel, åt detta tillsammans med kvarg. Perfekt mellanmål efter en pw! 

29 september

Blev en heldag i Göteborg igår med min älskade mamma. Det var verkligen supermysigt och vädret kunde inte varit bättre. köpte som ni ser här uppe en jättemysig halsduk och en ännu mysigare kofta som blir perfekt till hösten! Köpte även en massa toppar som jag visar någon annan dag.
Nu ska jag ut på en pw i det fina vädret innan jag måste sätta mig ner och ta tag i allt plugg. Hoppas ni får en underbar söndag puss ♡
 

24 september - inspo

Inspiration 
Är så mycket på min "vill ha" lista just nu så jag vet knappt vart jag ska börja. Förhoppningsvis åker jag och mammi en liten trip till Göteborg i helgen för en heldag med bara en massa shopping och mys. Precis vad jag skulle behöva! 
 

24 september

Slutade halv 4 idag och sista lektionen hade jag psykologiprov så var riktigt skönt att komma hem innan! Ställde mig och gjorde scones, kokade te och tände ljus. Provade på att göra scones på kvarg idag för att dom skulle bli mer proteinrika och det blev riktigt mumsigt. Passade perfekt efter en dag som denna!
Har lite plugg jag måste itu med nu annars är det ganska lugnt idag. Senare ikväll blir det nog att ge sig iväg till gymmet och träna med Emelina, ska bli väldigt skönt! 

23 september

dagens 
 

22 september

Denna dagen har till största del bara bestått av plugg.. Har kemiprov imorgon och psykologiprov på tisdag. Kommer vara så lättad när den kommande veckan är över!!
Ska fortsätta plugga nu en stund till innan jag tar ett break och myser ner mig i soffan framför Wallander. Hoppas ni haft en fin söndag, puss

22 september

favorit i repris ♡
 

söndag

 

21 september

Har haft två mysiga dagar med en väldigt fin vän! Signe kom igårkväll och då åkte vi direkt till maxi och köpte allt vi behövde. Efter det gjorde vi tacos och myste framför idol och åt en massa gottis. Men det bästa av allt var idag när vi gick  upp och gjorde iordning värsta brunchen. Det var det mysigaste och godaste på länge!

10 september

Hade en lektion idag på morgonen sen var resten inställda till klockan 2 så åkte hem och satte på en film. Var så trött idag så det var precis vad jag behövde! Nu har jag ätit lite lunch (ris och kyckling) och ska sätta på en kopp kaffe innan jag drar mig mot skolan igen. Hoppas ni får en fortsatt bra dag! puss

8 september - perfekta skorna

Så perfekta! Helnöjd

6 september

Blev så uttråkad nu på eftermiddagen så ställde mig och gjorde en äppelpaj på våra egna äpplen. Kommer bli riktigt mumsigt ikväll till en kula gräddglass och vaniljsås! yummie

cravings


två nya toppar

Här är två nya toppar som jag köpte när jag var i Göteborg förra veckan. Dom är så enkla men ändå såå fina!!

Då var jag tillbaka igen

 
Hej på er! Är nu tillbaka från mitt lilla uppehåll som ni kanske förstår. Är även tillbaka i skolan igen och börjar sakta men säkert komma in i alla rutiner vilket betyder att jag kommer ha mer tid till bloggen. Efter ett grymt sommarlov känns det verkligen skönt att vara tillbaka i skolan igen och dessutom börjar vi gå mot höst vilket är helt underbart!! Kan knappt bärga mig tills jag får sätta på mig höstjackan, mina boots och en stickad mysig tröja. Kommer bli hur härligt som helst!

RSS 2.0