-

"Hur ont det än gör så klarar alltid mer än man tror, det gör man alltid. Visst jag klarar mig, men inte mer än så. Har insett att absolut ingenting i livet spelar någon roll om man inte är lycklig. Till viss del bra att få perspektiv på saker men tungt att hela tiden gå runt utan den viktigaste och bästa delen av mig. Den består numera bara av tomrum och hur mycket jag än försöker kan jag inte fylla ut den platsen själv. Är inte negativ utan realistisk även om det kanske skulle behövas lite mer positiv attribution haha.. Min vän Emil la upp en bra bild på Instagram tidigare idag där det stod; "tappa inte bort dig själv i dina försök att hålla kvar någon som inte bryr sig om att förlora dig". Det är ju så det är vilket jag insett och accepterat, det är bara så att jag inte vill ha det såhär. Saknad är något jag fått uppleva genom hela mitt liv men då har personerna som lämnat inte valt att förlora mig utan det har bara blivit så. Att bli bortvald är väl det som känns extra tungt. Vissa tycker man är svag för att man är ledsen eller mår dåligt, att det är fult att visa sånna känslor. Jag tycker det är ärligt och en slags självterapi att öppna sig och våga visa hur man mår. Har fått väldigt många meddelanden från tjejer i samma situation som jag som tycker det är skönt att någon "vågar" skriva ut hur det faktiskt är. Ingen är perfekt och så är heller inte livet, att visa något annat är bara att ljuga för sig själv. Lika mänskligt att vara ledsen som lycklig. Så alla ni som är i en liknande situation, våga vara ärliga och låtsas inte för någon annans skull.  Någonstans kommer ljuset även om det är jäävligt mörkt hos mig just nu, haha... Skämt och sido! Ne men kämpa på allihopa, för det gör jag, varje dag! Handlar om att hitta småsaker som får en att vilja kämpa, sagt det förut men sätt upp mål med allt ni gör. Det är bra, speciellt om man är så ostrukturerad person som jag. Klarar jag det klarar alla det."
 
skrivet av: lovisabarkman
 
Det är inte första gången jag lägger ut en text skriven av Lovisa Barkman. Men jag måste bara säga att jag tycker hon skriver och formulerar sig så sjukt bra. Försöker verkligen ta åt mig av vart enda litet ord!

-

 
Nyårklänning, check! Kunde nog inte hitta en finare klänning för det priset, dock hade jag önskat att den va en aning längre men men.. jag som inte ville lägga typ 600 för en klänning man kanske kommer använda en gång så när jag hittade denna blev jag överlycklig!! nu kanske till och med jag kan vara fin på nyår hihi

-

 
Kände att det var väldigt länge sedan jag la in träningsinspo så varför inte? Motivation är verkligen vad som behövs nu i allt tränande. Känns sjukt bra att ha kommit igång på "riktigt" nu och att det nästan blivit som en rutin att gå till gymmet. Igår körde jag ju kondition i 30 min och lite rygg sen idag blev det ett spinningpass, sen på söndag köttar jag ben och rumpa igen, det går bra nu!!

-

 
Idag när jag vaknade på morgonen och kollade ut genom fönstret så låg det snö på backen, kan inte säga annat än att jag tycker det är lite smått mysigt och mycket hellre snö än regn även fast det är kallt ute.
Månaden börjar gå mot sitt slut och snart är det december, vilket är min månad då jag fyller år den tjugonde. Som det ser ut nu kanske det inte blir så dålig månad ändå, händer en hel del nu framåt och det tackar jag för!
Ska snart bt

-

 
I natt var första natten på länge då jag fick sova ut utan att vakna flera gånger och vakna jättetidigt på morgonen och inte kunna somna om, utan idag bara sov och sov jag så när jag vaknade vid 7 och skulle upp så höll jag på att dö.. men tog mig upp och en kvart senare insåg jag att tyskan var ju inställd så hade egentligen sovmorgon (typiskt mig). Aja, Chessi hon har det bra hon, behöver inte sätta klockan för att gå upp, hon kan ha det mys och ligga och sova hela dagarna...
Kom hem från gymmet precis, hade egentligen vilodag idag men följde med och joggade i 30 min för att rensa tankarna, så obeskrivligt skönt! Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta mig ner och plugga engelska och efter det ska jag gå och lägga mig, såååå trött!

-

jag innan jag skulle till skolan idag
 
Självklart skulle det regna idag också när jag skulle gå till skolan.. har nu insett hur mycket jag hatar (!!!!) novembervädret, det är grått och för det mesta bara regnigt, man kan ju inte bli annat än deprimerad.
Använde mina nya fina jeans idag, ångrar inte mitt inköp en enda sekund, helt kär i dom! Förövrigt så kom jag hem från gymmet för en stund sen, som sagt körde ben och rumpa idag vilket gick väldigt bra! man kanske inte ser någon större skillnad men JAG känner och märker verkligen, kan ta betydligt mycket mer än när jag började och ja dom börjar få form men vänta bara någon månad till ha ha!! oj det blev ett väldigt långt inlägg så bäst jag rundar av, ska lägga mig i sängen nu och plugga på provet jag har imorgon. ha det bra
 

-


-

två bilder från idag
 
Ush när jag skulle gå mot skolan idag så öste regnet ner, väldigt bra start på morgonen och så! Men dagen gick ganska fort ändå, när jag hade slutat stack jag ner till stan en sväng med Adina för att köpa ett par jeans jag kollat på, supernöjd! fick dock ingen bra bild på dom, men är helt vanliga mörka från gina, behövde verkligen ett par nu till hösten/vintern. Va även till gymmet en stund med och körde ryggen och imorgon ska jag äntligen få kötta min rumpa och mina ben, ser jag fram emot!

-

sötisar till vänster
 
Har varit en sväng på julskyltningen med Emelina, vi kollade runt lite och tog sedan en fika. Dock började det spöregna när jag skulle cykla hem så när jag kom innanför dörren va jag dyngsur, så nu har jag bytt om till skönare kläder och inväntar att klockan ska bli 8 då solsidan börjar!

-


 
Jahopp då var det redan söndag.. men får tänka positivt, har 2 prov kvar nu och sen är det inte många veckor kvar på höstterminen. Sen har jag en del att se fram emot, i mellandagarna drar vi upp till Stockholm och nyår kan inte bli annat än super, längtar!! Dessutom har vi pratat här hemma att jag ska ta grönt kort i golf i vår, både mina föräldrar och min ena bror spelar så nu är det bara jag och victor kvar haha. Ne nu ska jag äta sen vid 3 drar jag till gymmet med Emelina och köttar ben! ha det bra

-

 
"du gör sönder mig, jag måste gå nu, måste gå innan jag går av"
 
"jag borde vaknat och fattat och sett men jag somnade om"
 
"sätter punkt för tiden som var
sätter punkt vänder blad och går vidare"
 
"du var mina största kärlek, min bästa vän, du blev den första riktiga förälskelsen"
 
"som Håkan sa, jag hatar att jag älskar dig"
 
"jag gjorde allt för dig, du var allt för mig, så jävla svårt att förstå att det är tack och hej"
 
johan alander - punkt
ag gjorde allt för dig, du var allt för mig, så jävla svårt att förstå att det är tack och he

Läs Hela: http://svenskalyrics.se/johan-alander-punkt/#ixzz2DAHKYOw0
Jag gjorde allt för dig, du var allt för mig, så jävla svårt att förstå att det är tack och he

Läs Hela: http://svenskalyrics.se/johan-alander-punkt/#ixzz2DAHKYOw0

-

 
Va en sväng till Eksjö idag med mami, så hittade jag dessa två! Har varit ute efter ett sånthär smyckeskrin jättelänge och så hittade jag ett idag, blev jättefint till mitt rum.
Hade tänkt träna idag men tyvärr stänger gymmet vid 4 så blir inget med det, får tagga benpasset imon istället (längtar). Nu ska jag gå och byta om till myskläder och sedan vänta på mat, haha ha en bra lördag!

-

 
Har precis kommit hem från gymmet, åkte nästan direkt efter skolan så var ganska hungrig men körde iallafall 30 min kondition... bättre än inget! Ikväll ska jag bara stanna hemma med familjen och ta det lugnt, skönt det med!

-

Jag vet inte vad jag ska börja eller säga, försökt skriva ner och få ur mig allt men går inget vidare bra. Allt känns just nu bara helt jävla meningslöst, jag har knappt ingen ork till något just nu. Jag försöker hålla humöret upp för att inte göra allt värre men inom mig håller jag fullständigt på att falla sönder. Liksom vad ska man göra när ens ena halva slitits bort från en? och vad ska man göra när det inte finns så mycket kvar av en och det värsta av allt är att man vet att man inte kan göra ett skit åt saken? Och när allt man ser och tänker på påminner mig om han just han och alla jävla minnen vi byggt upp tillsammans. Det enda jag har i tankarna just nu är hur jag ska klara detta och hur jag någonsin ska hitta tillbaka till mig själv igen för just nu känns det ganska hopplöst. Han va liksom en stor del av mig, det va han jag kom till så fort det va något, han var inte bara min kille utan även min bästavän. Att ha älskat och känts sig trygg i nästan två år till att det bara är slut är det värsta jag varit med om någonsin.. Det är nu i efterhand man verkligen känner hur satans lycklig och glad man var, just då trodde jag aldrig att något skulle kunna komma emellan oss någonsin eller att jag skulle få gå igenom detta, just då kändes det som att det skulle vara vi förevigt men jag hade fel, helt jävla fel. Och det är lätt att säga " gå vidare " " du kommer hitta någon annan " men någon som inte varit med om samma sak kan inte ens föreställa sig hur det är att gå igenom något sånt här.. Men jag har iallafall lärt mig att man ska ta vara på tiden innan det är för sent för rätt som det är så är det helt jävla slut.

-

 
Tror alla har fatttat att jag älskar min nya iphone... samma tråkiga bilder men men haha...
Mig innan jag skulle dra till gymmet idag, körde rygg och mage, sen i slutet joggade jag ner eller rättare sagt sprang det fortaste jag kunde i 5 min som avslutning bara för det är sjukt skönt att bara springa och inte tänka på något. Säger hela tiden att jag ska plugga men jag är väldigt bra på att skjuta upp på saker (bekännelse nr1) men NU ska jag faktiskt göra klart skiten, aja ha det bra! puss

-


-

all I want is all back.
 
Håller på att svälta ihjäl här.... så ska försöka hitta på något att äta och sätta på kaffe för att piggna till lite, fryser och är jättetrött efter denna dag. Sen ska jag sätta mig och plugga och dra till gymmet (som vanligt), mina dagar ser verkligen likadana ut skola, äta, plugga, träna och sova hahah.
 

-

 
Såhär gulliga är vi när vi tränar HAHA.. Jag bara säger en sak, känner man säg depp och less på allt GÅ TILL GYMMET, själv eller ännu bättre med någon, man blir på så sjukt mycket bättre humör och allt känns lite lättare. Nu ska jag ta en varm dusch och sedan sätta mig och plugga vilket jag borde börjat med för flera timmar sen...

-

 
såhär skulle inte jag ha något emot att se ut på nyår, finfint! skulle verkligen vilja ha örhängena och armanden!

-



Hemkommen från skolan precis, ska ta något att äta och sedan sätta mig och plugga. Ska iväg till gymmet senare också för att ta dö på mina ben och rensa tankarna lite, alltid lika skönt! 

-


-

 
Har precis städat klart rummet, känns väldigt bra att ha det gjort! Och nu kom mamma hem så nu ska vi fika lite och sen ska jag sätta igång och plugga. Lite senare vid 7 drar jag även på spinning, va ett tag sen men ska bli skönt. puss

-

bild från veckan
 
Godmorgon! Är ju som sagt ledig idag eftersom vi har studiedag, väldigt skönt.. behövde verkligen en lång helg känner jag. Ligger just nu i soffan och lyssnar på lite musik och ska snart gå upp för att städa mitt rum, bara om min kära bror kunde vakna. Ska även hinna med att träna idag och sen är det bara att sätta igång att plugga igen till juridikprovet jag har på onsdag! wi
 
 
 
 
 

-

lite nytt jag skulle vilja ha till rummet

-

Va som sagt och kollade på twilight igår med Emelina, tyckte den var jättebra dock synd att det va den sista.. blev iallafall en väldigt mysig kväll! Idag blir det en riktigt slapp dag, ska städa mitt rum och bara ta det lugnt, så medans alla andra festar och går på hotellet stannar jag hemma och kollar på solsidan hahah..

-

Självklart kan man vara utan en person man aldrig trodde man kunde leva utan, det handlar om att man inte vill. Att kunna krockar med viljan och förvirrar, vilket inte är så konstigt eftersom de båda orden gör det så rätt och fel samtidigt som enkelt och svårt. Jag står numera utan en trygghet och en person jag älskade i över 2 år som lämnade mig heeelt onväntat, det gör mig så sjukt arg. Att göra något utan förvarning är att förstöra mig, men att inte hjälpa mig efteråt överhuvudtaget är att krossa mig och jag avskyr att jag låtit någon annan riva sönder mig.Jag vill vara stark, oberoende och jag vill inte vara sönder inuti.


Ni som läser psykologi vet att det finns något i kroppen som heter försvarsmekanismer, en av de är förneknelse. Något vi gör omedvetet men hjärnan gör medvetet för att hjälpa oss att klara oss ur svåra situationer. Jag vet inte om jag förnekat att detta hänt eller om jag just nu lever som om de två senaste åren i mitt inte hänt. Jag har knappt gråtit, för jag har inte orkat och varit för arg för att göra det helt enkelt. Men jag har nu insett att det går inte att förneka, för sanningen kommer alltid tränga sig igenom ens förnekelse förr eller senare. Man kan tro att man kan hålla uppe en sån stark fasad, men bakom alla fasader finns det sprickor och de kommer att förstöra vad du försökt att hålla uppe. Livet blir inte bättre för man låtsas, snarare tvärt om. Men det är väl lättare sagt än gjort. Säger bara att ni inte ska göra samma misstag som mig, ta ingen förgivet, någonsin. Vilken dag som helst kan den försvinna, men glöm inte ta vara på tiden innan det är försent. Man ångar så mycket sen. Jag har förlorat men jag har älskat och gjort mitt bästa hela tiden men jag får nog själv börja ta till mig av orden att man aldrig ska försöka få tillbaka någon som en gång valt att förlora en, även om man saknar den bästa delen av sig själv och den där tryggheten

 

skrivet av: LovisaBarkman


-

lite bilder från idag

-

"hur mycket jag än försöker så hamnar jag där igen.."
 
"Längtar bort. Bort från mörker och ångest. Bort från psykisk smärta som tillslut pumpar ut i hela kroppen."

-

 
Kom hem från Jönköping för några timmar sen, blev en del grejer till rummet faktiskt, nu vill jag bara ha ett dubbeltäcke och en korgstol sen så. Håller just nu på att baka lussebullar och sen vid 7 drar jag på bio med bästa Emelina, bra lördag

-

Har krypit ner i sängen framför hela Sverige bakar, myspys! och imorgon bär det av till Jönköping med mamma, ne nu ska jag fortsätta kolla och sen sova, natti


-

 
Hade prov sista lektionen, vilken sjuk lättnad att ha det gjort! Så nu tar jag långhelg och börjar inte förns på tisdag, wi... Förövrigt ska jag träffa adina lite senare så får vi se vad vi hittar på, ha en bra kväll


 

-

dagens detaljer
 
Blir väldigt mycket samma bilder känner jag men men haha... Idag har hela min klass tillbringat dagen på Eksjö tingsrätt där vi fick vara med och lyssna på 3 olika rättegångar, va ganska intressant faktiskt!
Ska på stepp lite senare med Emelina och när jag kommer hem är det dax att sätta igång med pluggandet igen... bara längtar tills imon då jag tar helg.
 

-

 
ush, fy och blä.. har nu mera ingen fritid.. känns inte som jag gör något annat än pluggar. Kom hem idag vid halv 4 och gick till gymmet sen när jag kom hem satte jag mig och plugga och nu sitter jag här, ska snart äta och gå upp och plugga igen.. jippi. Och det är inte bara i skolan allt känns skit utan allting känns just nu extremt jobbigt.. när är det min tur att få vara lycklig och glad igen? vill bara att alla prov ska vara över och sen får julen och nyår komma så man får det överstökat också.. okej, jag ska inte klaga.. kämpa Lovisa!!!!! (ja då fick jag skriva av mig lite med)
 

-

förlåt för den sjuukt dåliga uppdateringen men har varit mycket i skolan och utanför så har inte riktigt hunnit med..
Just nu håller jag till exempel på att plugga till ett företagsekonomiprov som jag har på fredag... har iallafall hunnit med att träna idag, blev 30 min kondition och mage, skönt! Ne nu ska jag fortsätta plugga och sen sova, pusshej


-

Åkte ner till Halmstad idag med wille. Vi har hunnit träna och nu sitter vi på olivers sportbar och kollar fotboll är dock inte så jätteintresserad, men som sagt vad gör man inte för att roa sina bröder?


-

Några saker jag inte skulle tagga nej till, tycker tröjan är så fin och för att inte tala om klockan!
Sen lite ändrade planer inför kvällen, kanske inte blir så tråkig kväll iallafall (wii). Nu ska jag strax äta och sen gå ut för att möta upp Emelina. Ha det bra
 

-

kom precis hem från skolan, hade prov sista lektionen och det kändes som tur va ganska bra så det känns skönt att ta helg nu. Kvällen ser inte så ljus ut för min del ska bara vara hemma och kolla på xfactor och leka med min nya bästavän hihi

 


-

"Och hur ska jag kunna tro på något när jag en gång trodde på det här?"
 
"Du var en del av mig för länge för att kunna bli ingenting alls"
 
"Att gå omkring och vänta på att han ska komma tillbaka är inte att gå vidare. Men att gå omkring är bättre än att inte gå alls."
 
"Idag är en sån dag då jag tänker på honom. Det var det igår med. Och det kommer det vara imorgon också."
 
"Jag undrar vad du gör nu, jag undrar om du tänker på mig. Jag undrar om du ens saknar mig?"
 
"Det spelar ingen roll om det är en av 6 miljarder människor. Det spelar ingen roll om det finns fler. Det är fortfarande Han."
 
 
 

-

bild från igår
 
Är ganska glad just nu för min nya iphone 5 har kommit, wiiii!!! va nere innan och köpte ett skal till den också, nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så vi kan åka och hämta ut dom, haha som ett litet barn
 

-

 

-

 
Har suttit och pluggat sen jag kom hem vid halv 4 så nu kan jag säga att jag är sjukt trött... syns lång väg! är helt rosig om kinderna HAHA dessutom har jag slitit mig i ryggen så kan inte böja mig framåt (heja mig)..... blää nu ska jag göra iordning mig och gå och lägga mig, ny dag imorgon! 

-

mig idag
Godmorgon! Hann tyvärr inte blogga någonting igår, hade fullt upp med plugg och så var vi till expert och beställde nya mobiler så nu är min iphone 5 äntligen påväg wii.. Ne inte hinner inte säga så mycket mer, ska dra iväg till skolan nu puss

-

 

-


-

"och ja, jag älskar dig fortfarande. För man slutar aldrig älska någon. Antingen så har man aldrig gjort det, eller så kommer man alltid att göra det"
 
"det är svårt att låta någon gå som man delat allt med. Som känner mig bättre än någon annan och som varit min allra bästa vän"
 
"jag står i duschen och tänker på dig. Min dusch, din dusch, vår dusch. Tänker tillbaka på hur det var förr. På den tiden då vattnet som letade sig fram emellan våra kroppar var det enda som kunde komma emellan oss"
 
"en del av av mitt hjärta kommer alltid att tillhöra dig.."
 
"Honom, med stort H. Det finns ingen som Honom. Han är inte perfekt (...) Ändå lyckas han få mig att älska allt han gör.
Vad som skrämmer mig med Honom är att han alltid kommer finnas kvar inom mig, hur jag än försöker fly. Att jag alltid kommer söka efter en annan honom. Han kommer alltid att förbli idealbilden av vad jag vill ha. Inte för att han är si eller så, utan för att han är han.
 Och för att det inte finns någon som Honom."
 
 
bilder och text lånat från omhonom

-

lite bilder från veckan

Jag vill bara spy på denna dagen... vaknade upp väldigt depp om man säger så och sen är det sista dagen på höstlovet, åh det sista jag vill just nu är att börja skolan igen, dessutom har jag prov på fredag vilket jag inte är speciellt taggad på. Får försöka tänka positivt, är ju bara 7 veckor kvar till jullovet, jag hoppas innerligt att det går fort.. annars ska jag inte göra speciellt mycket idag, tänkte dra iväg till gymmet sen och springa på löpbandet för att rensa tankarna lite och så.

-

 

-

 
Har haft 4 underbara dagar i Halmstad, kändes väldigt tråkigt att åka hem idag men ska åka tillbaka så fort jag får ledigt! På torsdag och fredag gick jag och Jessica på stan och fikade! Sen på fredagskvällen när Jessica åkte och jobbade gjorde jag och min bror mat och myste framför xfactor. Längtar redan tillbaka!
Här uppe ser ni toppen från bondelid (?!?!??) hur glad?? har viljat ha den så länge och nu är den min! Köpte en hel del faktiskt, för det mesta behövliga saker. Tänkte jag kunde lägga upp vad jag köpt imon. Nu ska jag mysa ner mig framför tvn, puss

RSS 2.0