-


-

Idag körde jag och Emelina rygg och armar. Det var riktigt kul då vi båda hade en massa energi och kunde ge allt. Känns så roligt när man kan byta vikter och känner att man blivit starkare, det får en verkligen att vilja fortsätta!! Imon är det åter igen mitt favoritpass, axlar och bröst, tror jag sagt det varje gång men fy vad jag längtar!
 
Fick en fråga om vad jag använder för proteinpulver och jag använder mig utav det på bilden, finns att köpa på bland annat mmsports.se, gymgrossisten.com, lite överallt helt enkelt!
 

-


-

Det var ett riktigt klokt val jag gjorde som färgade det mer åt honungsblont, är obeskrivligt nöjd! Mitt ansikte ser inte alls lika blekt ut  längre och håret ser mer naturligt ut. Nu väntar jag bara på att solen och våren ska komma så man kan få lite färg i ansiktet också. Ne nu ska jag gå upp och göra iordning mig innan top model Sverige börjar, har ju knappt varit hemma idag så ska bli skönt att få lägga mig ner och bara ta det lugnt!

-

Hur snygg blev inte Angelica Blick i sin nya hårfärg??! Ska själv färga håret och klippa mig på måndag så funderar på att göra något liknande, kanske något ljusare. Har blviit en riktig mästare på att gå från ljust till mört och vice versa haha.. Men ska prata med min frisör och se vad hon säger, blir iallafall honungsblont eller något åt det hållet, jaja får se! Förövrigt ligger jag i soffan med huvudvärk.. har haft det hela dagen men det vill verkligen inte gå över. Ska ta mig något gott nu och mysa ner mig framför gladiatorerna som jag missade igår. Ha en finfin lördag, puss

-

Provade på dessa proteinplättar nyss från hannalicios blogg. Det blev riktigt goda faktiskt till lite hallonfluff gjort på kvarg, prova prova!

-

Det kommer mycket "vill ha" nu haha.. men alla dessa saker är det jag ska köpa inför våren, tänker inte köpa något annat förns detta är köpt! Förhoppningsvis åker jag till Göteborg någon helg snart och då ska jag försöka hitta jackan. Sen väskan, de vita jeansen, rougen och skorna ska bara finnas på mitt rum när snön har försvunnit och solen kommer fram, punkt slut.
 
Som ni märker är det lite dålig uppdatering men håller på att göra om bloggen så det är därför. Men är tillbaka som vanligt igen när allt i bloggen är fixat. Ha det bra sålänge!

-

 

-

Godmorgon allihopa! Jahopp då var snart detta lov redan slut, känner hur ångesten börjar komma.. Är verkligen inte redo för skolan än, skulle behövt minst en till vecka lov. Men för att göra mig lite gladare har jag beställt klippning och färgning till nästnästa vecka. Mitt hår behöver verkligen fräschas upp, det ser gräsligt ut och jag skäms nästan att visa mig i det, så illa är det..
Idag blir det bara att vara hemma och ta det lugnt faktiskt, ska kanske göra ett nytt försök att plocka undan på rummet vilket jag inte gjorde igår, får se hur det går haha.. annars får ni ha en fortsatt bra lördag!

-

Då var bikinin köpt inför sommaren, kunde inte låta bli haha. Både toppen och bikinin kommer bli megafin i sommar när man blivit lite brun. På tal om sommaren så är jag riktigt trött på snön och kylan. Det är snart mars?! hur länge ska det hålla i sig egentligen.. vill ha vår åtminstone och lite värme på det vore inte fel, fy vad trött man blir. Ska iallafall till gymmet sen och köra ben och rumpa, ser fram emot en plågsam träninsvärk imon haha.. Jaja nu ska jag plocka iordning här på rummet och göra lunch, ni får ha en fortsatt bra fredag, puss

ä

Dessa bilder omfattar mina senaste 7 dagar ganska bra. I lördags åkte jag ner till Halmstad för att bo hos Victor och Jessica i några dagar. Det var verkligen 5 behövliga dagar för min del. Vi njöt verkligen av ledigheten på bästa sätt genom att bara ta det lugnt, mysa på stan, fika och träna. Längtar redan till jag får åka ner dit igen! Kom som sagt hem igår och då kom min lilla knäppis hem till mig och sovde över. Vi fixade gott käk och myste framför hypnotisören. I morse vaknade vi vid halv 11 och fixade en mega frukost innan vi drog till gymmet och körde rygg och armar, gick riktigt bra faktiskt! armarna darrade lagom skönt när vi gick därifrån. Ne nu börjar klockan bli mycket, ska lägga mig och kolla på någon film innan jag ska gå och lägga mig. Hörs imon, puss
 

-

weheartit

-

Blev så sötsugen innan.. men eftersom att jag har bestämt mig för att dra ner på sötsakerna och bara unna mig på helgerna så gjorde jag något som inte innehåller så mycket socker och kcal. istället för keso provade jag en annan liten variant av chokladbollar med kesella. Varje chokladboll innehåller mindre än 50 kcal så man kan äta dem med gott samvete. Bytte ut havregryn mot fiberhavregryn, sockret mot sötningsströ så dom blev ännu kalorisnålare än vad de redan var, hur bra? Så nu står de i kylen men ska snart får åka ner i min mage till en kopp kaffe, får hoppas att dessa är lika goda som kesobollarna om inte ännu godare ;)

-

Provade att göra dessa nyss och mums va goda! smakade precis likadant som vanliga och mätt blev man också. Ska sätta på lite kaffe nu och sedan sätta mig med datorn och försöka skriva klart en grej i svenskan. Är hemma idag som ni förstår, mådde så fruktansvärt illa igårkväll och idag på morgonen sen hade jag en lektion inställt idag så övervägde att stanna hemma. Förhoppningsvis kommer det inte tillbaka så jag kan träna ikväll!

-

Tror jag fått tillräckligt med motivation nu, mot gymmet!! idag blir det ben och rumpa

-

Idag är det en riktigt bra dag! Alla prov innan lovet är avklarade, solen tittar fram, slutade tidigt och köpt en ny fint tröja, kommer bli megafin till ett par ballerina och vita jeans i vår (längtar). Känner mig så lättad just nu, varit 2 riktigt stressiga veckor med mycket plugg och annat... kommer bli väldigt skönt att ta lov på fredag. På lördag åker jag ju ner till Halmstad och sen ska jag tillbringa lovet med mina vänner, kan inte bli annat än bra ღ

-

Körde mitt favoritpass idag, axlar. Gick riktigt bra och så fick även Emelina prova på de nya övningarna. Nu känns det riktigt skönt i axlarna och ska strax ta något att äta och sedan ta en dusch innan jag ska sätta mig och plugga företagsekonomi. Imon står det ben och rumpa på schemat, ska köra stenhårt! åh vad jag längtar

-

Bakade dessa mumsig chokladkakor nyss! Hittade receptet ur elles tidigning mat och vin, fanns faktiskt en hel del saker jag är sugen på att prova. Hur som helst, dom som gillar mörk choklad och vill ha ett lite nyttigare alternativ tycker jag verkigen ska prova dessa. Dom är väl inte direkt nyttiga men om man jämför med en vanlig chokladkaka med massa socker är denna nyttigare. Riktigt mumsiga till kaffet kan jag säga och dom är ganska mastiga så blir inte att man trycker i sig hur många som helst.
 
120 g smör, rumsvarmt
2 ägg
100 g mörk choklad
2 msk dinkelmjöl
4 msk kakao
2 msk honung (kan uteslutas)
2 nävar mandel (jag bytte ut torkade aprikoser och pistaschnötter till mandel istället)
 
1. Vispa smör så att det blir mjukt och lägg i ett ägg i taget. 2. Hacka ckokladen grovt. 3. Blanda i alla andra ingredienser och blanda ordentligt. 4. Lägg smeten i en form så kakan blir några cm tjock 5. grädda 20 min i ugnen i 170 gradar. 6 mumsa!!

-

Älskar verkligen mina tights från better bodies, har nog inte haft några innan som sitter så bra och är så sjukt sköna!! tror jag lagt mer en tusen kroner på tights innan jag fick dessa, så nu förstår man att ibland är det nog värt att lägga en slant extra från början istället. Blev iallafall ett benpass idag på gymmet, blev dock väldigt yr i huvudet men fortsatte att köra klart passet ändå vilket inte var det smartaste jag gjort kanske.. men men, det kändes riktigt skönt i benen när jag gick därifrån vilket var huvudsaken! Etermiddagen har till största del bestått av plugg men nu ska jag äntligen få lägga mig i soffan framför tvn och bara ta det lugnt. Ha det bra, pusss

-

Dethär är iallafall två måste för mig inför våren + ett par vita jeans sen är jag ganska nöjd. Skorna är lite udda men gud vad jag tycker de är snygga!! letat som en galning och nu har jag äntligen hittat dem. Har iallafal tagit helg nu, men blir tyvärr en helg med massa plugg.. har prov både på måndagen och tisdagen. Känns inte rikigt som jag kommer kunna slappna av förns nästa vecka då jag har en veckas lov framför mig. Längtar något så otroligt mycket!! På onsdagen åker jag iallafall ner till Halmstad för att stanna hos Jessica och Victor i några dagar. Blir 4 dagar med en massa träning, mys, fika och shopping, precis vad jag behöver just nu känner jag.

RSS 2.0